FOTO: Brajlović D.O.O. i “1921TV” nastavljaju saradnju

Nastavlja se saradnja, potpisan novi Ugovor o sponzorstvu s kompanijom Brajlović D.O.O.


Danas su, Brajlović D.O.O. i Udruženje 1921, u sjedištu ove kompanije potpisali Ugovor o sponzorstvu za sezonu 2016/2017. Potpisivanjem novog ugovora zapravo je nastavljena uspješna priča i saradnja iz prethodne sezone u vezi s projektom „1921TV“. Predstavnici kompanije zadovoljni dosadašnjom saradnjom odlučili su nastaviti s podrškom pomenutom projektu čime su, kao društveno odgovorna kompanija i dugogodišnji prijatelji FK Željezničar, omogućili da naš Klub, po uzoru na europske i svjetske klubove, ima svoju klupsku televiziju i kvalitetnu video prezentaciju Kluba i klupskih aktivnosti u javnosti.

S obzirom na izuzetno velike troškove koje iziskuje projekat „1921TV“ (tehnika i održavenje iste, prijevoz, smještaj i sl.) Udruženje 1921 se zahvaljuje kompaniji Brajlović D.O.O. na povjerenju i materijalnoj podršci.

Zahvaljujući dosadašnjoj saradnji, Udruženje 1921 je pratilo aktivnosti Kluba donoseći raznovrsne video sadržaje iz svih dijelova Bosne i Hercegovine kao i sedam europskih država: Crna Gora, Makedonija, Češka, Mađarska, Malta, Austrija i Turska.

U skladu s našim sloganom „Iz ljubavi prema tradiciji, živimo Željezničar“ nadamo se nastavku odlične saradnje s kompanijom Brajlović D.O.O. još mnogo sezona u godinama koje su pred nama.

Društveno odgovorna i dugogodišnji prijatelj FK Željezničar kompanija Brajlović D.O.O sa sjedištem u Sarajevu je vodeća domaća kompanija u oblasti mesne industrije, koja se bavi preradom i proizvodnjom mesa. Kompanija je opremljena prema najsavremenijim standardima i zahtijevima EU. Osim tržištu BiH kompanija zemljama EU nudi preko 50 oblikovanih, polutrajnih i trajnih mesnih proizvoda. Kompanija posjeduje Halal certifikat i radi u skladu s međunarodnim HACCP i ISO 9001:2008 standradima. Dobitnica je više domaćih i međunarodnih priznanja za kvalitetu.

Sve o kompaniji možete pronaći na www.brajlovic.ba