FOTO: DAANI d.o.o. podrška za “1921TV”

Podrška za “1921TV”, DAANI d.o.o. i Udruženje 1921 zaključili sporazum o sponzorstvu.


Danas su, predstavnici firme DAANI d.o.o. i Udruženja 1921, u sjedištu ove firme potpisali Ugovor o sponzorstvu za sezonu 20016/ 2017. Ugovor podrazumijeva saradnju na obostrano zadovoljstvo u oblasti marketinga. DAANI d.o.o. kao društveno odgovorna firma odlučila je podržati u narednom periodu rad Udruženja 1921 i projekat „1921TV“ kao klupske televizije najtrofejnijeg fudbalskog kolektiva u državi – FK Željezničar. Sporazum će važiti do zvaničnog početka nove takmičarske sezone pod okriljem NSBiH.

Uzimajući u obzir značajne troškove koje iziskuje projekat „1921TV“ (tehnika i održavenje iste, prijevoz, smještaj i sl.) Udruženje 1921 se zahvaljuje firmi DAANI d.o.o. na povjerenju i materijalnoj podršci.

U dosadašnjem radu Udruženje 1921 pratilo je aktivnosti Kluba, donoseći raznovrsne video sadržaje iz svih dijelova Bosne i Hercegovine kao i sedam europskih država: Crna Gora, Makedonija, Češka, Mađarska, Malta, Austrija, Turska.

U skladu s našim sloganom „Iz ljubavi prema tradiciji, živimo Željezničar“ nadamo se nastavku saradnje s firmom DAANI d.o.o. u godinama koje su pred nama.

Društveno odgovorna firma DAANI d.o.o. sa sjedištem u Sarajevu bavi se prodajom raznih artikala za vaše mališane s posebnim fokusom na “baby” program od poznatih talijanskih proizvođača raznovrsnog dječijeg programa. Shodno tome u DAANI d.o.o. za svoje mališane možete pronaći sljedeće: auto sjedalice, dječija kolica, hodalice, hranilice, ljuljačke, krevetiće i madrace, komode, igračke, odjeću i još mnogo toga.

DAANI d.o.o. je generalni zastupnik čuvene talijanske kompanije „Foppapedretti“ koja se bavi proizvodnjom raznih dječijih artikala s posebnim fokusom na program autosjedalica i dječijih kolica. Proizvode ovog renomiranog proizvođača možete naći u trgovinama DAANI d.o.o. u Sarajevu koje se nalaze na dvije adrese i to: Stupska do broja 19. (stupska petlja) i Skenderija 1 na Skenderiji.

Sve o firmi možete pronaći na http://www.daanishop.com