FOTO: Kompanija “One Coworking” podrška za “1921TV”

Podrška za “1921TV”, startup kompanija “One Coworking” i Udruženje 1921 zaključili sporazum o sponzorstvu


Predstavnici kompanije “One Coworking” i Udruženja 1921 potpisali su Ugovor o sponzorstvu za sezonu 2018/ 2019. Ugovor podrazumijeva saradnju na obostrano zadovoljstvo u oblasti marketinga. “One Coworking” kao društveno odgovorna firma odlučila je podržati u narednom periodu rad Udruženja 1921 i projekat „1921TV“. Sporazum će važiti od trenutka potpisivanja ugovora do kraja takmičarske sezone pod okriljem NSBiH.

Uzimajući u obzir značajne troškove koje iziskuje projekat „1921TV“ (tehnika i održavanje iste, prijevoz, smještaj i sl.), Udruženje 1921 se zahvaljuje kompaniji “One Coworking” na povjerenju i materijalnoj podršci. 

U dosadašnjem radu Udruženje 1921 pratilo je aktivnosti Kluba, donoseći raznovrsne video sadržaje iz svih dijelova Bosne i Hercegovine kao i deset evropskih država: Crna Gora, Makedonija, Češka, Mađarska, Malta, Austrija, Turska, Švedska, Estonija i Kipar.

“One Coworking”  je startup kompanija osnovana u Berlinu. Korisnicima omogućava pristup velikom broju coworking space-ova širom svijeta korištenjem aplikacije dostupne na app storeu i google playu. “One Coworking” na jednostavan način omogućava remote rad, te je savršen servis za ljude koji puno putuju ili jednostavno ne žele da uvijek rade sa istog mjesta. Servis Vam omogućava da kupite prihvatljivu dnevnu ulaznicu za bilo koji coworking space u Evropi i svijetu bez obzira na lokaciju, neograničene city pass-ove koji Vam omogućavaju rad iz svih coworking space-ova u gradu u kojem se nalazite te na određenim lokacijama mjesečni membership uz dodatne bonuse. Za sve ostale informacije posjetite onecoworking.com. 

U skladu s našim sloganom „Iz ljubavi prema tradiciji, živimo Željezničar“ nadamo se nastavku saradnje s kompanijom “One Coworking” u godinama koje su pred nama.