“Računovodstvena Agencija A&L” podrška za “1921TV”

Podrška za “1921TV”, računovodstvena agencija “A&L” i Udruženje 1921 zaključili sporazum o sponzorstvu


Predstavnici računovodstvene agencije “A&L” i Udruženja 1921 potpisali su Ugovor o sponzorstvu za sezonu 2018/ 2019. Ugovor podrazumijeva saradnju na obostrano zadovoljstvo u oblasti marketinga. Agencija “A&L” je kao društveno odgovorna firma odlučila podržati u narednom periodu rad Udruženja 1921 i projekat „1921TV“. Sporazum će važiti od trenutka potpisivanja ugovora do kraja takmičarske sezone pod okriljem NSBiH.

Uzimajući u obzir značajne troškove koje iziskuje projekat „1921TV“ (tehnika i održavanje iste, prijevoz, smještaj i sl.), Udruženje 1921 se zahvaljuje računovodstvenoj agenciji “A&L” na povjerenju i materijalnoj podršci. 

U dosadašnjem radu Udruženje 1921 pratilo je aktivnosti Kluba, donoseći raznovrsne video sadržaje iz svih dijelova Bosne i Hercegovine kao i deset evropskih država: Crna Gora, Makedonija, Češka, Mađarska, Malta, Austrija, Turska, Švedska, Estonija i Kipar.

“A&L”  je računovodstvena agencija osnovana 2009. godine u Sarajevu koja je sastavljena od mladih ljudi koji su učili od vrhunskih stručnjaka iz svog polja djelovanja. Ukoliko trošite mnogo vremena organizirajući svoju dokumentaciju i poslovne knjige, te Vam zbog toga fali vremena da se bavite osnovnim poslom i svojom djelatnošću, “Agencija A&L” će Vam napraviti knjigovodstvena rješenja za cijenu koja će umanjiti vaše postojeće troškove.

“Agencija A&L” pruža finansijsko-računovodstvene usluge na najvišem nivou kvaliteta širom BiH. Stručan i ljubazan kadar, tehnička osposobljenost i moderan računovodstveni software, kojim raspolažu, garancija su uspješne saradnje. Konsultacije sa ovom Agencijom su besplatne!

Za sve ostale informacije posjetite web portal Facebook stranicu našeg partnera ili posjetite prostorije Agencije na adresi Nedima Filipovića 8 u Sarajevu.

U skladu s našim sloganom „Iz ljubavi prema tradiciji, živimo Željezničar“ nadamo se nastavku saradnje s računovodstvenom agencijom “A&L” u godinama koje su pred nama.