FOTO: Playzone 3A o.d. podrška za “1921TV”

Podrška za “1921TV”, Playzone 3A o.d. i Udruženje 1921 zaključili sporazum o sponzorstvuDanas su, predstavnik firme Playzone 3A o.d. i Udruženja 1921, u sjedištu ove firme potpisali Ugovor o sponzorstvu za sezonu 20018/ 2019. Ugovor podrazumijeva saradnju na obostrano zadovoljstvo u oblasti marketinga. Playzone 3A kao društveno odgovorna firma odlučila je podržati u narednom periodu rad Udruženja 1921 i projekat „1921TV“. Sporazum će važiti od trenutka potpisivanja ugovora do kraja takmičarske sezone pod okriljem NSBiH.

Uzimajući u obzir značajne troškove koje iziskuje projekat „1921TV“ (tehnika i održavenje iste, prijevoz, smještaj i sl.) Udruženje 1921 se zahvaljuje firmi Playzone 3A na povjerenju i materijalnoj podršci. Ova firma nalazi se u naselju Nova Otoka na adresi Džemala Bijedića 129, a možete je posjetiti svaki dan od 11 do 23 sata te isprobati najnovije serijale videoigara (FIFA, PES, UFC, Fortnite…). Više informacija o ovoj firmi možete pronaći na facebooku i instagramu.

U dosadašnjem radu Udruženje 1921 pratilo je aktivnosti Kluba, donoseći raznovrsne video sadržaje iz svih dijelova Bosne i Hercegovine kao i deset evropskih država: Crna Gora, Makedonija, Češka, Mađarska, Malta, Austrija, Turska, Švedska, Estonija i Kipar.

U skladu s našim sloganom „Iz ljubavi prema tradiciji, živimo Željezničar“ nadamo se nastavku saradnje s firmom Playzone 3A o.d. u godinama koje su pred nama.