OBAVIJEST: UDRUŽENJE 1921 ZA “EUROPSKU GRBAVICU”

Udruženje 1921 obavještava javnost, simpatizere i navijače FK Željezničar, da je Udruženje uzelo učešće i dalo svoj doprinos akciji “Za europsku Grbavicu” uplatom iznosa od 1100, 00 KM (što je iznos za oko 40 stolica računajući PDV) na odgovarajući račun Kluba namijenjen za navedenu akciju.

Napominjemo, da se Udruženje, ne tako davno, uključilo i dalo svoj finansijski doprinos u prethodnoj akciji Kluba, kupovinom tri polugodišnje karte za zapadnu tribinu stadiona Grbavica u iznosu od 300, 00 KM.

Udruženje se zahvaljuje članovima i prijateljima Udruženja iz BiH i dijaspore, koji su uzeli učešća u ovoj akciji. Također, napominjemo da će Udruženje u skladu sa svojim sloganom “Iz ljubavi prema tradciji, živimo Željezničar” nastaviti s pružanjem podrške progresivnim i transparentnim akcijama koje dolaze od Kluba, u skladu sa svojim materijalnim i drugim mogućnostima.

Ovom prilikom pozivamo sve simpatizere i navijače FK Željezničar kako u BiH, tako i one u dijaspori, da uzmu učešće u ovoj klupskoj akciji u skladu sa svojim mogućnostima i na taj način neposredno doprinesu odigravanju “europskih utakmica” voljenog Kluba na našoj Grbavici.

IZ LJUBAVI PREMA TRADICIJI, ŽIVIMO ŽELJEZNIČAR