VIDEO/ FOTO: Obavijest, majica – Iz ljubavi prema tradiciji

Udruženje 1921 u okviru svojih redovnih aktivnosti izradilo je novi artikal za svoje članove, te simpatizere i navijače Kluba.  Riječ je o majici „Iz ljubavi prema tradiciji“, koja je napravljena u čast legende, Josipa Joška Domorockog. Majica sadrži logotip i dio slogana Udruženja 1921  „Iz ljubavi prema tradiciji, živimo Željezničar“, te čuvene citate Joška Domorockog i njegovo, još čuvenije, NE!

Udruženje 1921 u svojim aktivnostima nastoji u što većoj mjeri promovisati i podržati domaću proizvodnju i brendove. Shodno tome i majica „Iz ljubavi prema tradiciji“ je u potpunosti izrađena u BiH u saradnji s Maytex DOO iz Hadžića. Sirovinski sastav majice je pamuk. Majice su zapakovane u EKO ambalaži – papirne, EKO, vrećice.

U svrhu promocije ovog artikla izrađen je i promotivni video, te napravljen photoshooting kako bi krajnji korisnici imali priliku vidjeti o kakvoj majici se radi, te na koji način se vrši sam proces proizvodnje jednog takvog artikla od ideje, pripreme, preko izrade do stavljanja u promet.

Cilj Udruženja nije masovna izrada artikala, shodno tome broj majica je ograničen. Pravo prvokupa majice imaju članovi Udruženja 1921 a kupovinom artikla pomažete rad Udruženja.

Cijena majice artikala Udruženja 1921 iznosi simboličnih 19,21 KM.

Majice možete naručiti isključivo preko e-mail adrese: artikli@1921.ba tako što ćete ostaviti sljedeće podatke: Ime i prezime, lokacija gdje živite, kontakt telefon, veličina majice i količinu koju naručujete.

Dostava se vrši samo na teritoriji Kantona Sarajevo. Narudžbe izvan Sarajeva ili dijaspore su moguće ukoliko imate nekoga u Sarajevu, da to učini u Vaše ime.

 IZ LJUBAVI PREMA TRADICIJI, ŽIVIMO ŽELJEZNIČAR

foto: Admir Kuburović